6/3/13

Κάλεσμα για την συνεδρίαση της Ανοιχτής Επιτροπής Αγώνα

Παρά τις διαβεβαιώσεις από κυβερνητικούς παράγοντες, τα πρόσφατα δημοσιεύματα για την τελική μορφή του σχεδίου Αθηνά εμφανίζουν το ΤΕΙ της Ιεράπετρας να καταργείται. Τα προβλήματα στο Νοσοκομείο μας, συνεχίζονται με τις ελλείψεις σε προσωπικό και υλικά. Στην ουσία η λειτουργία του στηρίζεται στον εθελοντισμό των εργαζομένων.

Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες, καλούμε το λαό της Ιεράπετρας σε Ανοικτή Συνέλευση την Παρασκευή 8:00μμ στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του παραλιακού σχολικού συγκροτήματος (ΕΠΑΛ).

Μέχρι σήμερα οι αγώνες ήταν αυτοί που κράτησαν το νοσοκομείο μας ανοιχτό και σε λειτουργία. Οι πρόσφατες μαζικές κινητοποιήσεις μας και η κατάληψη της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, μας επέτρεψαν, για πρώτη φορά, να ελπίζουμε πως, αν δεν υποχωρήσουμε, θα μπορέσουμε να σώσουμε το νοσοκομείο μας. Εξίσου κρίσιμα ζητήματα για τη ζωή και το μέλλον της πόλης μας είναι τόσο το ΤΕΙ, όσο και οι υπηρεσίες μας. Δεν χαλαρώνουμε τις πιέσεις μας, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας, γιατί μόνο εμείς, όλοι μαζί, μπορούμε να ανατρέψουμε τις βάρβαρες πολιτικές που καταστρέφουν τον τόπο και το μέλλον μας.
Δεν θα επιτρέψουμε την υποβάθμιση του τόπου μας και τη διάλυση της κοινωνίας μας.
Συμμετέχουμε, συναποφασίζουμε, κλιμακώνουμε τον αγώνα για την ακύρωση των σχεδίων τους.

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου